Welcome
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed bibendum elit ac nunc ultrices, ut consectetur mauris convallis. Vivamus eget ante et metus laoreet dictum. Vestibulum id sodales enim. Nunc posuere nulla facilisis leo cursus, quis pretium risus luctus. Praesent vulputate augue eu augue aliquet, et tempor risus porta.
Archives
Categories

What a day!

06 Mar What a day!

Da er jeg endelig hjemme! Det har vært en lang, men utrolig innholdsrik og fantastisk dag! Som den hardtarbeidende og flittige studenten jeg er, startet jeg dagen med 3 timers eksamensjobbing! Vet ikke om jeg har nevnt det før, men dette semesteret spesialiserer jeg meg innen PR, noe som er det mest spennende jeg vet! Jeg har lenge visst hva jeg ønsker å jobbe med, og ser nå klart og tydelig for meg en fremtid i et PR-byrå (Hei alle PR-medarbeidere som leser dette!).

Etter eksamensjobbing og forelesning var det rett til TV2 sine lokaler for å bli sminket før direktesendt sending av “Ettermidaggen” der jeg og Gilan snakket om blogging, innvandrerkvinner og mere blogging! Ble selvfølgelig også et ord eller to om min finaleplass i Miss Plus Size International, noe jeg stadig vekk sliter med å helt kunne relatere meg til. Det er fortsatt litt surrealistisk at jeg har blitt plukket ut som en av tretti finalister blant så mange kandidater! ANYHOW.. Å være med på Ettermiddagen var utrolig gøy, og alle som jobber på, og bak kulissene her var fantastiske! Jeg møter mange mennesker gjennom studiene, jobben, og ikke minst bloggen, men jeg må skryte av medarbeiderne hos TV2, og ikke minst den utrolig hyggelige sminkøren min. Må også nevnes at jeg ble bestevenn med TV2s nye kongeekspert, Kjell Arne Totland, som leser MinMote og derfor visste hvem jeg var!

Etter TVsendingen måtte jeg nærmest løpe til Centralteatret der jeg så “Det bare er sånn“, en rapmusikal av Emire og Lillebror. Dette er et show jeg anbefaler dere alle å se dersom dere har muligheten! Jeg er herved offisielt en fan!

Fikk noen av dere med seg sendingen på TV2? Hva synes dere? Jeg hater å se meg selv på TVskjermen og har nemlig ikke turt å se det selv!

IMG_0913 photo 1 photo 4 IMG_0918 IMG_0923

2 Comments
 • Rebecca
  Posted at 06:46h, 06 March Reply

  Høres ut som en veldig fin dag! FIkk desverre ikke sett, da jeg ikke bor i Norge, men er sikker på at du tok deg bra ut :)

  • CurvesAndI
   Posted at 15:55h, 06 March Reply

   Jeg har ikke turt å se på klippet helt enda, men satser på å få sett det i løpet av dagen! Tviii Tviii!
   Hvor bor du da?

Post A Comment