Welcome
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed bibendum elit ac nunc ultrices, ut consectetur mauris convallis. Vivamus eget ante et metus laoreet dictum. Vestibulum id sodales enim. Nunc posuere nulla facilisis leo cursus, quis pretium risus luctus. Praesent vulputate augue eu augue aliquet, et tempor risus porta.
Archives
Categories

Veldedighet eller moderne markedsføring?

06 Mar Veldedighet eller moderne markedsføring?

Jeg har alltid lurt på hvor mye tanker og sterke meninger man bør dele på en blogg, og jeg tror dette er veldig individuelt fra person til person. Som blogger har jeg åpnet for at dere lesere slipper inn i hverdagen min, og jeg mener at dersom dere virkelig skal kunne bli kjent med meg, bør jeg også dele tanker, meninger, oppturer og nedturer med dere.

Jeg er lei!

..I Facebook-generasjonen vi nå lever i er det blitt relativt lett for bedrifter og virksomheter å nå frem til oss som kunder, og mange tyr til dyre annonser, kampanjer og konkurranser for å skape oppmerksomhet og fokus rundt virksomheten og deres offisielle facebook sider. Jeg synes at dette er helt greit, og jeg har selv laget en facebook side som jeg ber venner og bekjente om å like i hytt og pine, men en ting jeg har reagert veldig på den siste tiden er alle virksomhetene som donerer penger, sørger for at barn i uland får utdannelse eller til og med sørger for at fattige familier får mat -dersom du liker siden deres! Jeg stiller meg selv stadig vekk det samme spørsmålet; hvorfor?
Misforstå meg rett, jeg synes at det er fantastisk at virksomheter som har et overskudd de fleste av oss ikke kan lese engang grunnet de utallige tallene, gir noe av overskuddet sitt til veldedige formål, men dersom de har pengene og ressursene til å gjøre dette, hvorfor gjør de ikke dette uansett? Hvorfor er jeg nødt til å trykke like for at de skal donere 1 liter vann eller redde et liv?

Er dette veldedighet eller moderne markedsføring?

Facebook-Like-Button

No Comments

Post A Comment