Welcome
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed bibendum elit ac nunc ultrices, ut consectetur mauris convallis. Vivamus eget ante et metus laoreet dictum. Vestibulum id sodales enim. Nunc posuere nulla facilisis leo cursus, quis pretium risus luctus. Praesent vulputate augue eu augue aliquet, et tempor risus porta.
Archives
Categories

KappAhl Plus Size Model Search!

03 Jan KappAhl Plus Size Model Search!

En av tingene som har frustrert meg, og som også er noe av bakgrunnen for denne bloggen, er det ofte negative fokuset man har på plus size i Norge. Andre land har vært veldig flinke til å omfavne kvinner i alle størrelser, fasonger og former, men i Norge er det sjeldent man hører om kvinner som benytter størrelse 44+  uten at det medisinske begrepet fedme omtales.

I 2005/2006 arrangerte Se og Hør deres konkurranse “Miss XL” . Et positivt tilskudd til plus size kvinner i Norge. I Desember 2012 gikk minMote-Sonia lei av kroppshysteriet som har funnet sted i blogger og media og startet en kampanje for å få kvinner rundt i landet til å stå opp mot kroppshysteriet. #MinKropp ble en trendy hashtag på Instagram, og kvinner fra hele landet, kjente og ukjente, sendte inn sine bilder for å hylle kvinnekroppen.

Høsten 2012 arrangerte KappAhl en modelkonkurranse rettet mot kvinner str 44+ .
Dette var en konkurranse som ble avholdt i flere land der èn representant skulle velges i hvert land for å representere og være modell for KappAhl XLNT i 2012/2013. Av 249 påmeldte ble jeg 1 av 8 finalister i denne konkurransen.

21. August ble det, i samarbeid med KK og L’Oréal, avholdt photoshoot for alle de norske finalistene. Nettutgaven til KK hadde 01. Oktober en artikkel om konkurransen med bilder fra photoshooten som kan leses her. En repotasje på totalt fire sider var også trykket i KK nummer 39! Dette var et fantastisk tiltak i regi av KappAhl som jeg anbefaler andre plussize kjeder å henge seg på. Alle fotografier benyttet i dette innlegget er fotografert av Sara Johannessen for KappAhl / KK.

Styling før photoshoot.

kk-backstage_71

Det blir ofte mye venting på photoshoots og modelloppdrag. Sosialisering er viktig!

L'Oréal var samarbeidspartner ved konkurransen og sørget for at vi hadde nok sminke på photoshoot.

sara_kappahl_20120821_51

No Comments

Post A Comment