Welcome
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed bibendum elit ac nunc ultrices, ut consectetur mauris convallis. Vivamus eget ante et metus laoreet dictum. Vestibulum id sodales enim. Nunc posuere nulla facilisis leo cursus, quis pretium risus luctus. Praesent vulputate augue eu augue aliquet, et tempor risus porta.
Archives
Categories

TRENDGUIDE / MINMOTE.NO!

30 Sep TRENDGUIDE / MINMOTE.NO!

Husker dere at jeg løp fra butikk til butikk i forbindelse med en halvhemmelig styling jeg hadde for et par uker siden? Nå er den ikke så hemmelig lenger, og er blitt publisert på VGNett og minMote.no!  Jeg var nemlig med på innspilling av Høstens Trendguide der jeg, sammen med Annabel, skulle vise frem noen av årets kåpetrender!

Jeg hater å se meg selv på film, og har unngått å se samtlige sendinger fra Korslaget der jeg var med i 2011, Ettermiddagen- og God Morgen Norge sendingene der jeg var gjest, og også en del andre videoinnslag. Jeg har fortsatt heller ikke sett innslaget fra høstens trendguide, men det betyr jo ikke at jeg ikke vil at dere skal se den. Hope you like it!

 

7 Comments
 • Malin
  Posted at 13:51h, 30 September Reply

  Hei!
  Jeg fikk plutslig veldig lyst på denne Erich Fend kåpen du viste på slutten. Den såg utrolig nydelig ut på deg. Kan jeg spørre hvor jeg kan kjøpe denne kåpa? Har søkt litt rundt og finner ingen plass. Evt. om du kunne gitt meg hele navnet på kåpa.

  Tusen takk for en interessant video, og denne bloggen kommer jeg til å følge.

  • CurvesAndI
   Posted at 13:44h, 02 October Reply

   Hei Malin! Så utrolig hyggelig! Kåpen er fra Ebbesen & Jensen i Prinsensgate i Oslo. Har fått en rekke henvendelser angående antrekket jeg brukte under dette innslaget, så jeg skal få hele navnet på kåpen idag og forsøke å skrive et innlegg senere idag med riktig direktelink til både skjørt, topp og kåpe!

 • Beate
  Posted at 18:27h, 30 September Reply

  Det var et veldig fint skjørt du hadde på deg her. Kan jeg spørre hvor du har kjøpt det?

  • CurvesAndI
   Posted at 13:43h, 02 October Reply

   Hei Beate! Skjørtet er faktisk fra Monki! Elsker disse stretch pencil skjørtene fra Monki og H&M! Har fått en rekke henvendelser angående antrekket jeg brukte under dette innslaget, så jeg skal forsøke å skrive et innlegg senere idag med riktig direktelink til både skjørt, topp og kåpe!

 • CurvesAndI
  Posted at 08:49h, 03 October Reply

  Tusen takk! Jeg sitter nå med et blogginnlegg, og sitter og gjør litt research på kåper med samme snitt til en billigere penge :) Håper på å finne noe!

 • Mona Movassi
  Posted at 18:19h, 10 October Reply

  Flotte flotte Nastaran! Du ser helt fantastisk ut! :)) Kjempe flink er du! Stoor klem!

  • CurvesAndI
   Posted at 13:44h, 15 October Reply

   Tuuuuuusen takk Mona!!! Ord kan ikke beskrive hvor mye jeg setter pris på slike tilbakemeldinger <3 Takk!

Post A Comment