Welcome
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed bibendum elit ac nunc ultrices, ut consectetur mauris convallis. Vivamus eget ante et metus laoreet dictum. Vestibulum id sodales enim. Nunc posuere nulla facilisis leo cursus, quis pretium risus luctus. Praesent vulputate augue eu augue aliquet, et tempor risus porta.
Archives
Categories

HAIR AND THERE!

30 May HAIR AND THERE!

Frisørskrekk er ingen spøk. Man ender ofte opp med å klippe sitt eget hår, få farveflekker på vasken fordi man nekter å farve det hos frisøren, og ikke minst går man rundt med et ønske om å fornye sveisen, uten å helt klare å stole på andres anbefalinger. Jeg har ikke telling på hvor mange ganger jeg har vært på nippet til å bestille frisørtime, for så å finne på en unnskyldning hver gang jeg skal ta opp telefonen for  å ringe. Jeg er faktisk mer redd for frisøren enn jeg er for tannlegen. Å betale flere hundre kroner for å få klippet av alt for store mengder av håret? Nei takk.

Heldigvis har jeg flere venninner som er som meg. Som bruker alt for lang tid på å bestille en time hos frisøren, og som sjeldent er fornøyde. Kanskje det er innstillingen det er noe galt med? Godt mulig, men the higher you aim the better it gets (Jeg mistenker også at dette er bakgrunnen for at jeg er singel). Etter å ha komplimentert Helene opp i skyene for hennes nye hårfarve og klipp, og sørget for at egoet hennes var større enn det som er sunt for samfunnet og omgivelsene, havnet jeg i kontakt med frisøren hennes, Tina Spidsberg hos Botea.

Tro det eller ei, men på Mandag endte jeg opp i salongen hennes på Majorstuen for å snakke litt om hva jeg så for meg, og før jeg visste ordet av det satt jeg i frisørstolen.

botea1

Jeg har aldri skjønt hvordan folk klarer å sitte i en frisørstol og snakke med frisøren sammenhengende i opptil flere timer uten at det blir kleint, men plutselig ser det ut som at jeg har blitt en av de selv, og jeg kan med hånden på hjertet si at det er veeeldig lenge siden jeg sist hadde en så positiv frisøropplevelse.

Jeg ønsket en litt lysere, men naturlig look i forkant av sommeren, så Tina farvet først etterveksten min og de mange grå hårene jeg har klart å produsere siden sist jeg farvet håret (grått hår er visstnok et tegn på modenhet og intelligens). Deretter ble håret stripet med foliestriper.

botea2

Det er rart hvor mye en ny frisyre, litt farve og pleie kan gjøre med sjelen. Jeg har gått rundt og viftet med håret i tre dager allerede, og er veldig klar for å sjarmere i senk en sommerflørt eller to med det nye håret mitt! I neste uke skal jeg sette på extentions før avreise til England og Miss Plus Size International boot camp. Sommeren kan offisielt starte!

bilde3

Dette innlegget er et resultat av et samarbeid med Tina Spidsberg hos Botea

 

1Comment
 • julianne
  Posted at 17:11h, 30 May Reply

  Hei.

  Først vil jeg bare si at jeg digger bloggen din, og er innom hver dag. Jeg kjenner jeg blir inspirert av selvtilliten og gløden din, egentlig din generelle “take on life” får jeg et ganske godt inntrykk av :).

  Jeg bare lurte på om du vet noe særlig om PCO(S) som mange av oss plus size princesses har da, og om du kunne skrevet et innlegg om dette. Hvis det er et tema du er kjent med da, vel og merke. Heheh..

  Ellers vil jeg bare si keep up the good work, gurl!

Post A Comment