Welcome
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed bibendum elit ac nunc ultrices, ut consectetur mauris convallis. Vivamus eget ante et metus laoreet dictum. Vestibulum id sodales enim. Nunc posuere nulla facilisis leo cursus, quis pretium risus luctus. Praesent vulputate augue eu augue aliquet, et tempor risus porta.
Archives
Categories

Win tickets

27 Apr Win tickets

Det har vært stille på bloggen en stund. Jeg misunner alle de som kan nyte solen, kose seg med venner og slapp av i disse dager. Mine dager er fylt med skole, trening og jobb og når jeg først skal være sosial er det utrolig deilig å kunne tilbringe litt kvalitetstid med gode venner.  Å kunne samle noen av jentene, lakke neglene, skjenke noen glass med rosa bobler, spise litt sushi og se en skikkelig girl-power film er undervurdert, og bør for all del gjøres mye oftere. Årets hittil heteste jentefilm, The other woman , kommer på kino neste helg og er en perfekt unnskyldning til å gjøre nettopp dette.

Nå som to av tre eksamener er unnagjort er jeg tilbake, og tenkte at jeg skal trekke som en form for unnskyldning for at jeg har vært så stille i April, skal jeg trekke ut billetter til en heldig vinner som kan ta med seg en venninne på kino!

Billettene gjelder på valgfri forestilling i valgfri by, og alt du trenger å gjøre er å legge igjen mailadressen din i kommentarfeltet. Jeg trekker en vinner allerede ikveld!

LYKKE TIL! <3

27 Comments

Post A Comment