Welcome
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed bibendum elit ac nunc ultrices, ut consectetur mauris convallis. Vivamus eget ante et metus laoreet dictum. Vestibulum id sodales enim. Nunc posuere nulla facilisis leo cursus, quis pretium risus luctus. Praesent vulputate augue eu augue aliquet, et tempor risus porta.
Archives
Categories

WATCH OUT, THERE’S NEW BROWS IN TOWN

Screen Shot 2015-04-04 at 21.52.15

24 Mar WATCH OUT, THERE’S NEW BROWS IN TOWN

Når jeg var yngre hadde jeg ikke lov til å gjøre noe som helst med brynene mine. De var bushy og kjempe tykke, og jeg hatet de. Forsiktig barberte jeg de litt kortere og litt tynnere, i håp om at mamma ikke merket det. Mamma merket det, men hun sa aldri noe. Frem til en dag, da hun sa “nå han du slutte å barbere brynene dine. Jeg skal finne noen som kan nappe de for deg”. Gleden var stor, og siden den tid har jeg vært obsessed! Heldigvis er jeg fra et land og en kultur der jeg av og til føler at folk flest enten jobber som leger, tannleger, kirurger eller innenfor skjønnhetsbransjen. I løpet av årene har jeg testet ut flere som driver med threading, og en periode reiste jeg til London for å nappe bryn (Ja, jeg vet det er galskap). Nå reiser jeg derimot kun til Noushins Beauty Center i Oslo sentrum etter at mamma klarte å overtale meg til å teste henne èn gang for 3 år siden! Dette kan kanskje virke som en annonse, men it ain’t! For meg har det alltid vært viktig å dele på godene, og dette er en behandling jeg selv er avhengig av. Noushin starter med å klippe til brynene for å markere formen, og bruker deretter både pinsett og tråd for å få best mulig resultat.

Threading har lenge vært populært, men er dessverre overpriset om man skal gjøre det i Norge. Vil man gå til de mer annerkjente aktørene som driver med dette må man i tillegg til å betale over 600 kroner, vente flere måneder i kø. Ain’t nobody got time for that.

Behandlingen hos Noushin tar 30 – 60 minutter (alt ettersom hvor mye hår du har) og koster 350,-


When I was younger I wasn’t allowed to do anything with my eyebrows. They were bushy and thick, and I hated them. All though I wasn’t allowed to do anything, I used to shave them little shorter and a little thinner on the sly, hoping that mom wouldn’t notice. Mom noticed, but she never said anything. Until one day, when she said “you can stop shaving your eyebrows. I’ll find someone who can pluck those for you.” Over the years I have tested several salons that offers threading, and for a while I traveled to London to get my eyebrows done. After my mom persuaded me to let one of her acquaintances thread my brows three years ago, I haven’t let anyone but Noushin at Noushins Beauty Center touch my brows.

jqym2

 

No Comments

Post A Comment