Welcome
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed bibendum elit ac nunc ultrices, ut consectetur mauris convallis. Vivamus eget ante et metus laoreet dictum. Vestibulum id sodales enim. Nunc posuere nulla facilisis leo cursus, quis pretium risus luctus. Praesent vulputate augue eu augue aliquet, et tempor risus porta.
Archives
Categories

KICKS Colour ID

TopPhoto-ColourID-1024x768

23 Sep KICKS Colour ID

Er det én ting jeg hater, så er det å kjøpe sminke. Jeg sliter mer enn nok med å bestemme meg for hva jeg skal ha til middag, så du kan bare tenke deg hvor ubeslutsom jeg blir når jeg står i sminkeavdelingen, og endelig har råd til å utvide innholdet i toalettmappen.

Spørsmålene er mange; Hvilket merke skal man velge? Hvilken farge? Skal man velge volum eller fokusere på lengde? Skal man ha flytende, dekkende eller pudderform? Oh my! Valgmulighetene er utallige, og det hjelper ikke at jeg vet tilsvarende NADA om sminke.

Riktignok er jeg i ganske flink til å kjøpe øyeskygge. I den kategorien velger jeg farge utifra dagsformen min, eller utifra antrekket jeg har bestemt meg for å bruke dersom det er en spesiell anledning.Vanligvis ender jeg opp med å vaske bort øyenskyggen før jeg forlater huset fordi jeg føler at jeg ser ut som en prostituert.

Øyenskyggene havner derfor ofte opp i skuffen sammen med en rekke mascaraer med ulike funksjonaliteter, mest fordi jeg har som vane å glemme hvilken mascara som er min favoritt.

Du trodde dét var ille? Neida… Kjøp av foundation er ille!

Jeg har mistet tellingen på hvor mange ganger jeg har endt opp gul, oransje, likblek eller tilnærmet brun, og har opptil flere ganger gitt opp håpet om å finne en foundation som funker for meg. Alle mine dårlige kjøp og erfaringer med foundation-fenomenet har sørget for at foundation er byttet ut med BB / CC cream, bare så jeg kan smøre det utover ansiktet, og føle at jeg gjør noe fornuftig i løpet av morgentimene.

I følge KICKS Beauty Report mener 49% av alle kvinner at prosessen, når det kommer til valg av foundation, ville vært forenklet dersom de kunne fått vite sin nøyaktige hudtone og hvilke produkter som passer for dem.

Disse resultatene har KICKS valgt å ta tak i, og har nå lansert KICKS Colour ID; en visstnok revolusjonerende teknikk som kan måle hudens nøyaktige fargetone for deretter identifisere og matche den med den perfekte foundationnyansen.

 

KICKS Colour ID måler tre forskjellige punkter på halsen og kjevebenet, og utifra dette vil verktøyet finne din fargekode, og matche resultatet opp med over 1600 foundations i KICKS’ sortiment.

Det er likevel viktig å huske at verktøyet ikke forstår om du har fet, sensitiv eller tørr hud og det vil derfor være essensielt å kombinere resultatet med kompetansen til de som jobber i butikken slik at du kan velge en foundation som også har egenskaper som passer din hud.

Verktøyet er testet av den mest skeptiske personen jeg kjenner, nemlig meg selv, og dette er resultatet:ResultFoundation(Bilde oppe: Uten foundation / Bilde nede: Med foundation)

Mine krav : Jeg aner egentlig ikke hvilken fargenyanse eller hvilket merke som passer best for meg, men jeg ønsker en “usynlig” foundation med riktig farve som dekker uten å være synlig. Største behovet mitt er dekk av ujevnheter og porer på- og rundt nesa. Jeg er avhengig av fukt  da jeg fort kan bli tørr i kinn og rundt lepper, men ikke for mye da jeg ofte opplever å få fet T-sone.

Mitt resultat : Basert på mine resultater og en kort samtale med en av de ansatte hos KICKS endte jeg opp med Lancôme Teint Visionnaire 02. Førsteinntrykket var noe ampert da jeg etter påførsel la merke til et par tørre områder, men etter en omgang med face scrub innså jeg at det var huden, og ikke foundationen som var problemet. Foundationen gir fuktighet, og jevner ut hudtonen uten å være synlig så her har den ansatte virkelig truffet spikeren på hodet. I tillegg går fargenyansen i et med hudtonen min på nakken, og jeg får ingen synlige skjolder. For første gang er jeg genuint fornøyd med valg av foundation, både i henhold til fargenyanse og konsistens.

KICKS Colour ID ble lansert 04. September og utføres ved samtlige KICKS filialer. Tjenesten er gratis, og fargekoden kan også benyttes ved kjøp hos andre KICKS butikker enn der testen er utført, i tillegg til kicks.no.

No Comments

Post A Comment