Welcome
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed bibendum elit ac nunc ultrices, ut consectetur mauris convallis. Vivamus eget ante et metus laoreet dictum. Vestibulum id sodales enim. Nunc posuere nulla facilisis leo cursus, quis pretium risus luctus. Praesent vulputate augue eu augue aliquet, et tempor risus porta.
Archives
Categories

BLOG AWARDS!

20 Oct BLOG AWARDS!

Da jeg startet denne bloggen på nyåret ante jeg ikke at den kom til å nå slike høyder. I underkant av 10 måneder senere har jeg vært omtalt og refert til av minMote.no opptil flere ganger, vært gjest hos God Morgen Norge, Ettermiddagen, blitt intervjuet av Stella Magasinet, Kamille, vært adidas ambassadør og ikke minst blitt kjent med masse fantastiske mennesker!

Det har derfor også vært mye mer arbeid enn jeg trodde det ville være (bloggin’ ain’t easy!), men det har også vært utrolig gøy! Å få tilbakemeldinger om at jeg har bidratt til at dere har turt å ta på dere bikini, tørre å eksprimentere med mote og faktisk være stolte av dere selv er uerstattelig! Takk <3

It ain’t over yet!
Endelig føler jeg at jeg begynner å komme i mål. Bloggingen begynner å ta form og har også sakte, men sikkert blitt en del av meg. Riktignok blogger jeg ikke hver dag, men det er heller ikke en trend jeg ser for meg at jeg kommer til å kaste meg over. Jeg blogger når jeg føler for det, sånn at innleggene også blir mer ekte og personlige.

Nomineringen til Vixen Blog Awards er nå i gang. Om du synes at jeg fortjener en plass i listen over bloggere som har utmerket seg i år setter jeg STOR pris på om du benytter et minutt til å nominere Curves And I til årets nykommer eller inspirasjonsblogg her <3

No Comments

Post A Comment