Welcome
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed bibendum elit ac nunc ultrices, ut consectetur mauris convallis. Vivamus eget ante et metus laoreet dictum. Vestibulum id sodales enim. Nunc posuere nulla facilisis leo cursus, quis pretium risus luctus. Praesent vulputate augue eu augue aliquet, et tempor risus porta.
Archives
Categories

PAGEANT PREP: BROWS!

17 Nov PAGEANT PREP: BROWS!

Som perser har jeg vært heldig og fått tette, kraftige bryn. Jeg har egentlig aldri vært en person som har vært veldig opptatt av utseendet, sminke og slike ting, men de siste årene har dette blitt mer og mer viktig for meg. Èn av de tingene jeg er veldig kresen på er bryn! Jeg har aldri lært meg kunsten å nappe disse selv, så jeg er nødt til å gå til noen som er eksperter innen feltet og spesielt nå som jeg er i gang med forberedelser til Miss Plus Size International er det kritisk dersom brynene ikke er perfekte! Hvem er da bedre å gå til enn selve brynseksperten og brynskonge Fred Hamelten?!

IMG_8719

De 6-8 siste ukene har jeg latt brynene mine vokse uten å nappe noe som helst. Dette er den delen jeg hater mest! Dersom du ønsker å øke veksten av brynene dine er det flere produkter på markedet. Jeg kan blant annet anbefale bitter mandelolje og Lash Fusion sin “Stimulash”.

IMG_8723

Til tross for at jeg har ganske mørke bryn  som jeg selv har innbilt meg at jeg ikke trenger å farge er det noen små grå hår som titter frem en gang i blant. For å få en illusjon av fyldigere bryn og for å få farge på alle småhårene, anbefales det å farge brynene i en farge som er tilnærmet lik din egen før du napper.

IMG_8737

Klipping er en viktig del av prosessen! Ikke er dette bare viktig mens man holder på, men daglig napping av småhår og regelmessig klipping er viktig for å opprettholde fine bryn!

IMG_8747

Fred bruker både tråd og pinsett, og bruker alle teknikkene om hverandre. Jeg har alltid trodd at man gjør seg relativt ferdig med èt bryn før man påstarter det andre, men så feil kan man ta! Man kan oppleve at man kanskje må farge brynene på nytt, klippe mere eller fjerne enda mere hår. Det er viktig å følge med på begge brynene og justere disse opp mot hverandre!

Screen Shot 2013-11-17 at 23.42.45
Man kan ikke legge skjul på hvor viktig RIKTIG nappede bryn er for det totale helhetsinntrykket, og som dere ser er det en utrolig stor forskjell mellom før- og etter bildet. Selvfølgelig er det noen områder i brynene som ikke er like tett, og da kan det være lurt å fylle disse områdene med sminke laget spesielt for bryn. 

I tillegg til å forme, nappe og klippe brynene var jeg idag også heldig og fikk prøve Fred sine nye produkter som består av en serie med en spesiallaget pinsett utviklet av Fred, Fred Shadow (Øyenbrynskygge i fargen Ash Grey og Light Blonde) samt High Brow (highlighter med litt skimmer til under brynene). Jeg har snakket mye med Fred om disse produktene, og det er ikke vanskelig å se at han har lagt all sjel i utvikling og produksjon av disse. Alle produktene produseres i Vest Europa ved samme fabrikk som produserer for Dior, og de fantastiske etuiene produseres i England ved samme fabrikk som produserer emballasje for Karl Lagerfeld. Høy kvalitet og utrolig stilfult!

Screen Shot 2013-11-18 at 00.00.06

 

1Comment
  • Christina Evelyn Dang
    Posted at 07:59h, 18 November Reply

    Nå er jeg klar for å se deg på God Morgen Norge :) <3 Du er så vakker

Post A Comment