Welcome
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed bibendum elit ac nunc ultrices, ut consectetur mauris convallis. Vivamus eget ante et metus laoreet dictum. Vestibulum id sodales enim. Nunc posuere nulla facilisis leo cursus, quis pretium risus luctus. Praesent vulputate augue eu augue aliquet, et tempor risus porta.
Archives
Categories

CONFRONTING MY FEARS!

16 Aug CONFRONTING MY FEARS!

Da jeg var yngre hadde jeg kjempe lyst på slange.
(Jeg tror det var mest fordi det var kult, ikke nødvendigvis fordi jeg hadde lyst på slangen).

De siste par årene har jeg blitt redd for det meste. Jeg er redd for å fly langt, jeg er redd for flått, jeg er redd for å sitte fast i heisen, og jeg er redd for slanger. The list goes on, men samtidig som jeg er redd for alt dette vet jeg at redsel kun er en illusjon. Det er lett å si da man ikke sitter der på et fly, eller med et flåttbit, eller fast i heisen eller fanget i et rom med en slange -men jeg forsøker å konfrontere frykten.

Idag hadde jeg lovet nevøen min å ta han med til reptilparken. Jeg sa også at vi kanskje fikk lov til å kose med en slange, mens jeg egentlig håpet på at dette ikke var lov. Da vi ble spurt om vi ville ta på en av slangene kunne jeg derimot ikke si nei, og måtte step to the plate og gå foran som et godt eksempel.

IMG_5475

IMG_5471

No Comments

Post A Comment