Welcome
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed bibendum elit ac nunc ultrices, ut consectetur mauris convallis. Vivamus eget ante et metus laoreet dictum. Vestibulum id sodales enim. Nunc posuere nulla facilisis leo cursus, quis pretium risus luctus. Praesent vulputate augue eu augue aliquet, et tempor risus porta.
Archives
Categories

Je suis une Parisienne

WdCsdbQ1Zt5t6GzaZ4dOfikM_IE3plPS0V3Z5_47DoQ

11 Dec Je suis une Parisienne

Jeg har lenge hatt et ønske om å dra til Paris, men med en forkjærlighet for England har alle muligheter til å forlate landet blitt brukt til å reise til London. I 2014 valgte jeg å nedprioritere London og har derfor hatt både tid og penger til overs til å utforske Europa, og har i løpet av de tre siste månedene vært i både Praha, Riga og fantastiske Paris!

Med en kjæreste som er overbegeistret over kameraet på sin nye telefon, i tillegg til mitt fantastiske “selfie-kamera” Samsung NX Mini , finnes det selvfølgelig minst 1500 bilder fra de 5 dagene vi var i Paris, og jeg vil selvfølgelig dele noen av de beste øyeblikkene med dere!

Stay tuned!

I have always wanted to travel to Paris, but as I love England I have spent all available time and money on travelling to London. Allthough, the last three months I have been able to explore Prague, Riga and fantastic Paris! Travelling with Mr. Man means I have tons of photos from my 5 days in Paris, and I will obviously share some of my best momens with you! Stay tuned!

 

No Comments

Post A Comment