Welcome
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed bibendum elit ac nunc ultrices, ut consectetur mauris convallis. Vivamus eget ante et metus laoreet dictum. Vestibulum id sodales enim. Nunc posuere nulla facilisis leo cursus, quis pretium risus luctus. Praesent vulputate augue eu augue aliquet, et tempor risus porta.
Archives
Categories

BLING ME UP!

11 Nov BLING ME UP!

Julebordsesongen nærmer seg med stormskritt! Denne sesongen er viktig for mange. Forutenom fyll og masse mat møter man kollegaer fra andre avdelinger, sosialiserer og får vist frem hvem man er utenfor jobben! Derfor er det også veldig mange som bruker endesløse timer på å finne kjole og tilbehør, men ofte utgjør tilbehøret en mye større del av antrekket enn man tror. En gammel kjole kan fornyes, og den lille sorte kan plutselig bli festens høydepunkt hvis man har riktig tilbehør!

I helgen var jeg på Glitter for å finne smykker som kan friske opp den lille sorte.  DLS er jo en typisk kjole som passer i enhver anledning, og som burde være en del av enhver garderobe!

Venninnen min som egentlig skulle ta disse bildene hadde ikke anledning, så idag har jeg ledd meg ihjel mens jeg har forsøkt å ta bilder med en selvutløser og kamera festet på et kamerastativ som er alt for kort. Håper dere likevel ser poenget jeg forsøker å komme frem til via bildene nedenfor. Smykkene man bruker er med på å lage et utrykk og en attitude, så det er viktig å finne ut hva som passer best! Jeg elsker store statementsmykker og masse bling, men er også veldig glad i det klassiske og minimalistiske -og derfor har jeg valgt å vise frem begge deler!

PS! Jeg skal lage en ren julebord-post med mine kjolefavoritter i løpet av uken :)

IMG_8413

Lysbilde2

Lysbilde3

Lysbilde1

No Comments

Post A Comment