Welcome
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed bibendum elit ac nunc ultrices, ut consectetur mauris convallis. Vivamus eget ante et metus laoreet dictum. Vestibulum id sodales enim. Nunc posuere nulla facilisis leo cursus, quis pretium risus luctus. Praesent vulputate augue eu augue aliquet, et tempor risus porta.
Archives
Categories

TWO BURNING CANDLES!

09 Dec TWO BURNING CANDLES!

1619559-bigthumbnail

Om du var innom bloggen min igår så du kanskje at det eneste man fikk opp var en WordPress installasjonsside. Du kan tro panikken tok meg da jeg endelig skulle legge inn et advent-innlegg etter å ha vært sengeliggende hele helgen, men ikke kom noen vei. Heldigvis kom Anjula, min første blog designer meg til unnsetning! Takket være han er vi nå oppe og går igjen, og gårsdagens innlegg kommer idag istedetfor!

Første advent var jeg så opptatt av å fortelle om den oppmuntrende adventskalenderen at jeg glemte min egen Søndags-giveaway. Derfor blir det to ganger giveaway idag!

Jeg har nemlig gått til beskaffelse av noen gavekort hos KappAhl som tenkte jeg skulle dele ut til dere nå i førjulstiden, og det eneste du trenger å gjøre er å like- og dele Facebook siden min! Den finner du HER!
Når du har gjort det sender du meg en epost med navn, adresse og telefonnummer så kan det hende at det er nettopp du som får en overraskelse i posten før Jul!

Nå skal jeg ha eksamen i Samfunn og Økonomi! Cross your fingers and toes for me <3

No Comments

Post A Comment