Welcome
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed bibendum elit ac nunc ultrices, ut consectetur mauris convallis. Vivamus eget ante et metus laoreet dictum. Vestibulum id sodales enim. Nunc posuere nulla facilisis leo cursus, quis pretium risus luctus. Praesent vulputate augue eu augue aliquet, et tempor risus porta.
Archives
Categories

GIVE-A-DAY

Give-A-Day_100%_logo

08 Apr GIVE-A-DAY

Vi har det så jævlig godt. De fleste av oss hvertfall. Likevel klager vi. Vi klager over at skapet er tomt. Vi har ingen klær å ha på oss. Vi er kalde. Vi er matlei.
Matlei? Seriøst? Jeg bruker det utrykket ganske ofte selv, men det er først når jeg skriver det nå at jeg innser hvor idiotisk det er. Matlei. Lei av mat. Likevel spiser vi. Fråtser til tider. Har vi det så godt at vi er lei? Shit.

Samtidig sitter det så utrolig mange der ute: mennesker som ikke har klær å ha på seg. Barn som ikke har mat å spise. Ingenting.

Derfor er det så utrolig viktig å åpne øynene -og bidra. Jeg ber deg ikke om å bruke hele lønnen din på å hjelpe andre, men om du har mulighet til det bør du gjøre det.
I dagens kjøp-og-kast samfunn blir jeg så sykt glad når jeg hører om mennesker som velger å gi deler av sin inntekt og avkastning for å hjelpe andre. Enda lykkeligere blir jeg når BESTSELLER som står bak varemerker som Vero Moda, Only, Pieces, og plus size-brandet Junarose gjør det samme.

Fredag 10. april arrangeres “Give-A-Day”. En dag der vi alle kan gi noe tilbake til lokalsamfunnene. Der vi, som kunder, kan bidra ved å selv handle. Bestseller donerer nemlig nettoomsetningen av all sin inntekt 1o. april til veldedige formål. Dette gjelder alle butikker som eies av Bestseller, alle partnereide butikker, all netthandel via Bestsellers webshops i tillett til B2B-handel de gjør denne dagen. Altså, vil du og jeg kunne være med og utgjøre en forskjell da ALT vi  bruker hos Bestseller imorgen går til veldedige formål.

50% går til globale veldedighetsformål og 50% går til nasjonale. I Norge er det Barnestiftelsen ved Oslo Universitetssykehus som får pengene som vil brukes på blant annet ytterligere forskning og økt trivsel for barna under sykehusoppholdet.

Les HER for mer informasjon om Give-A-Day!

No Comments

Post A Comment