Welcome
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed bibendum elit ac nunc ultrices, ut consectetur mauris convallis. Vivamus eget ante et metus laoreet dictum. Vestibulum id sodales enim. Nunc posuere nulla facilisis leo cursus, quis pretium risus luctus. Praesent vulputate augue eu augue aliquet, et tempor risus porta.
Archives
Categories

BREAKING UP IS HARD TO DO

post-it-break-up

05 Jul BREAKING UP IS HARD TO DO

Av og til tar man avgjørelser i livet som endrer hele tilværelsen. Avgjørelser og valg som snur opp ned på alt man har jobbet for. Alt man har kjempet for. Ting man virkelig skulle ønske ville fungere. Noen ganger er det et arbeidsforhold, andre ganger er det et kjærlighetsforhold. Denne gangen er det en blogg.

Når jeg startet denne bloggen i 2013 hadde jeg et overordnet mål; å bidra til å endre skjønnhetsbransjen. Sette dagsorden. Å skape aksept. Å vise at også tjukke mennesker kan løpe intervaller på tredemølla. Å gå foran som et eksempel på at det er greit. Greit å veie over 100 kilo, og gå i bikini. Greit å være stolt av speilbildet sitt. Være stolt av den man er og det man har oppnådd. Uavhengig om vekten viser 60 eller 120 kilo.

Jeg har møtt en rekke fantastiske mennesker. Jeg har fått utallige positive tilbakemeldinger. Jeg har vært en av 30 finalister i Miss Plus Size International. Jeg har vært avbildet i bikini på forsiden av VG. Jeg har hatt en stemme. Og jeg har forsøkt å bruke den så godt jeg kan.

Det siste året har det blitt mindre blogging. Mindre bilder. Mindre fokus.
Ifjor var det eksamener. Nå er det jobb. Og en knekk i selvbildet.

Jeg har alltid vært aktiv. Engasjert. Motivert.
De siste 8 månedene har jeg derimot vært en slask. Ny prolaps i ryggen, mangel på rutiner, og inaktivitet er alle faktorer som har spilt inn. Jeg er sliten. Uengasjert.

Det føles hyklersk å ta bilder i antrekk og promotere kroppspositivisme og selvtillit når jeg selv hater bildene som blir tatt av meg. Det føles for jævlig å ha dårlig samvittighet fordi jeg aldri publiserer de bildene. Bildene jeg hater. Dårlig samvittighet fordi jeg ikke følger opp.

Derfor takker jeg for meg. Kanskje ikke for alltid, men for nå. Inntil videre.
Takk for all støtte, alle tilbakemeldinger, alle kommentarer, alle råd og all tålmodighet.

Til vi blogges igjen; vær deg. Vær lykkelig. Vær stolt.
Ta på deg den trange kjolen. Ta frem bikinien og nyt sommeren.  Og aldri, aldri la noen fortelle deg at du ikke er bra nok!

how-to-start-over-after-a-break-up

No Comments

Post A Comment