Welcome
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed bibendum elit ac nunc ultrices, ut consectetur mauris convallis. Vivamus eget ante et metus laoreet dictum. Vestibulum id sodales enim. Nunc posuere nulla facilisis leo cursus, quis pretium risus luctus. Praesent vulputate augue eu augue aliquet, et tempor risus porta.
Archives
Categories

FIRST TIME!

03 Sep FIRST TIME!

There’s a first time for everything er ikke et ukjent utsagn, og jeg tror at man av og til blir alt for opptatt av rutiner og ting man er trygg på at man glemmer å prøve seg på noe nytt. Etter Specsavers eventet idag ble jeg nødt til å finne styling til en stilguide jeg skal være med på, og DET mine kjære venner er ikke bare-bare. Har ikke lyst til å si alt for mye om selve stilguiden før ting er helt klart, men dette har vært en av de dagene der jeg er blitt påmint på hvor ille det er å være noe annet enn liten og søt. Samtidig har dagen idag også vært en påminnelse på det overordnede målet med denne bloggen.

Jeg har nærmest gitt opp shopping i norske butikker til fordel for ehandel, men når man har deadline på ting har man sjeldent tid til å sette seg foran macen, bestille det man skal ha og vente på pakken som ofte tar 5-14 dager. Jeg er ikke en som gir opp, så idag har løpt rundt som en idiot i Septembervarmen (hva skjer egentlig med 21 varmgrader i September?) og bært rundt på totalt syv fulle poser (jeg er glad jeg ikke har dette som en heltidsjobb!). Høstklær, accessoarerer, sko og stylingidèer. Halvparten passer antageligvis ikke, men man må ta det man finner! For to år siden var nettopp dette problemet mitt. Jeg tok kun det jeg fant og det som passet i butikkene, og det ble som oftest en kombinasjon av sorte halvgjennomsiktige tights og store tantete tunikaer. Those days are gone! Nå har jeg sendt av gårde bilder med stylingbasics og krysser fingrene for at jeg har funnet noe som kan brukes.

Etter så mye løping rundt i byen var det velfortjent med en pust i bakken. For min del ble det ingen pust i bakken, men en pust på Beach Club på Tjuvholmen sammen med Magnus og Klaus! GoodTimes.

IMG_6246

IMG_6244

IMG_6233

IMG_6252

IMG_6247

IMG_6253

4 Comments
 • cara
  Posted at 03:39h, 04 September Reply

  looks like fun :) youre always having fun and traveling I love seeing your pics!

  • CurvesAndI
   Posted at 09:12h, 08 September Reply

   Thank you Cara for reading my blog! Work hard, play hard right? I try to take the time out to have some fun every now and then in-between deadlines and projects!

 • BamBam
  Posted at 18:00h, 07 September Reply

  Hey Gorgeous! like your space here !
  i got you uploaded and looking hotter than ever. we had fun. see you soon… Mwah
  http://maisonbambam.com/2013/september/christmas-6.html

  • CurvesAndI
   Posted at 09:11h, 08 September Reply

   Thank you love and welcome to the blogging world :D

Post A Comment