Welcome
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed bibendum elit ac nunc ultrices, ut consectetur mauris convallis. Vivamus eget ante et metus laoreet dictum. Vestibulum id sodales enim. Nunc posuere nulla facilisis leo cursus, quis pretium risus luctus. Praesent vulputate augue eu augue aliquet, et tempor risus porta.
Archives
Categories

CHRISTMAS IN OCTOBER!

02 Nov CHRISTMAS IN OCTOBER!

Det føles utrolig rart av og til, og ganske surrealistisk å være en del av motebransjen. Den ene dagen er det visning av SS14 kolleksjoner, mens neste dag er frokost med preg av jul og en påminnelse på at det er under to måneder til julaften!

På Tirsdag var jeg invitert på frokost med The Body Shop på Hotel Guldsmeden. Et imponerende økologisk hotell med fantastisk design, og ikke minst fantastisk frokost! Julen er rett rundt hjørnet  og det er også juleproduktene. Adventskalendere, gavekurver og badesvamper med julepreg er kun noe av det du kan vente deg i butikkhyllene hos The Body Shop i år!

Før jeg startet å blogge var jeg ikke en storbruker av The Body Shop, men et par events senere, testing av litt flere produkter og bedre kjennskap til The Body Shops bakgrunn, visjon og prinsipper om både menneskehandel, dyrevern og menneskerettigheter er jeg blitt frelst! Dette har absolutt vokst til å bli en av mine favorittvirksomheter, og jeg har allerede opptil flere The Body Shop-produkter på ønskelisten min til jul ;)

IMG_8163

IMG_8153

IMG_8127

IMG_8119

IMG_8135

IMG_8162

IMG_8147

photo

IMG_8169

No Comments

Post A Comment