Welcome
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed bibendum elit ac nunc ultrices, ut consectetur mauris convallis. Vivamus eget ante et metus laoreet dictum. Vestibulum id sodales enim. Nunc posuere nulla facilisis leo cursus, quis pretium risus luctus. Praesent vulputate augue eu augue aliquet, et tempor risus porta.
Archives
Categories

24 DAYS TO CHRISTMAS!

01 Dec 24 DAYS TO CHRISTMAS!

advent_calendar

Vi er allerede i Desember, og det er kun 24 dager til jul! Føles som om det var  et par måneder siden nyttårsaften, men det er altså allerede 11 måneder siden. I løpet av advent kommer jeg til å dele ut litt småting, men må først komme meg asjur med bloggingen! Følg med i dagene fremover, så lover jeg et par goodies og giveaways :D

I år har jeg meldt meg på Alternativ Jul og skal jobbe der på både julaften og 1. juledag. Alternativ Jul startet som et spontant arangementet i 1968 blandt en gjeng ungdommer. Alternativ Jul har åpen dør og inviterer inn alle de som faller utenfor den tradisjonelle familiejul, altså hjemløse, narkomane og andre som ikke har noen å feire jul med. Lys, varme, underholdning, vennskap, samtaler, mat og drikke <3 Jeg gleder meg plutselig veldig til julaften. Til å kunne bidra, til å kunne gi noe til noen som kanskje ikke har det så bra, til å glede et annet menneske.

Derfor har jeg også bestemt meg for å i år ta del i en adventskalender på Facebook sammen med nesten 6000 andre.

Screen Shot 2013-12-05 at 22.30.24

Oppmuntrende Julekalender ble startet av Ole Josè Norum og har allerede blitt en suksess. Ole Josè ber deg enkelt og greit om å oppmuntre menneskene rundt deg i løpet av adventstiden via sms, facebook, telefon eller face to face. Det skal nemlig ikke så mye til for å glede andre!

Jeg har spurt Ole Josè om bakgrunnen for kalenderen, og svaret hans poengterer noe veldig viktig:
“Jeg har i flere år undret meg over adventstiden og juleforberedelsene. Ofte løper vi rundt oss selv og hverandre i 23 dager, sliter oss ut, for så bruke tid med hverandre den 24. dagen og gi hverandre gaver osv. Jeg tror mange av oss egentlig lengter vel så mye etter å bruke tid med de vi er glad i, som det å få gaver. Også synes jeg selv det er hyggelig med en oppmuntring, og enda hyggeligere å kunne gi en oppmuntring, spesielt til noen som ikke forventer det”.
Vi kan alle bli flinkere til å sette pris på de vi har rundt oss, så hvorfor ikke bruke adventstiden til å glede noen istedetfor å stresse med gaver og annet mas?

Bli med og gled noen andre, du også!
Sometimes a smile is all it takes. 

No Comments

Post A Comment